(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 XFarmer Collection

robuust en van eeuwenoud hout


Het oude hout waarvan de Farmer Collectiongemaakt wordt is afkomstig van originele oude Chinese deuren. Deze deuren worden in China lokaal verzameld, schoongeborsteld en verwerkt tot deze prachtige en vooral unieke meubelstukken.

 

Het hout is voor zover mogelijk volledig onbewerkt en in originele staat gebleven. Hierdoor zijn de kleine karakteristieke kenmerken zoals de plaatsen waar het oude deurbeslag zat of waar kleine reparaties zijn uitgevoerd, bewaard gebleven. Deze eeuwen oude littekens vindt u terug in elk meubelstuk. Dit maakt dat deze serie zijn eigen identiteit heeft.

 

De Farmer Collectie is gekenmerkt door het robuuste ontwerp met bijbehorende smeedijzeren handgrepen. Het uitgesproken en toch tijdloze design zorgt ervoor dat deze meubels in zowel moderne als rustieke interieurs volledig opgaan in het geheel, maar hun eye-catch factor behouden.

 

De Farmer Collectie wordt geproduceerd onder eigen label van WoonTheater en is exclusief bij ons verkrijgbaar.

 

 

Woonland Interieurs

Het bedrijf achter de Farmer Collection

 

Woonland Interieurs is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1969. Woonland is in de afgelopen 47 jaar uitgegroeid van klein familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende interieur-/woonwinkels van Nederland met een 5000 m² showroom in Maurik.

 

We onderscheiden onszelf door unieke en doorleefde collecties uit landen over de hele wereld te importeren. Unieke meubelstukken, woonaccessoires en verlichting uit landen als India, Nepal en China. Verschillende landen met ieder hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken, welke reflecteren op onze collecties; stuk voor stuk eye-catchers met een verhaal.

 

Onze collectie zitmeubelen wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd en kan veelal op maat en naar wens aangepast worden naar uw persoonlijke zitcomfort. Daarnaast is er een enorme keus uit diverse stoffen, ledersoorten en kleuren.

 

Woonland Interieurs heeft het meerendeel van de meubel- en accessoire collecties onder eigen label in productie. Hierdoor zijn we in staat u kwalitatieve en eerlijke producten tegen scherpe prijzen te presenteren en de controle op onze fairtrade visie te handhaven.

 

Laat u inspireren op onze website, in ons Lookbook, of kom langs in onze showroom en beleef de wereld van Woonland.
 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen