welkom in ons Theater: raak geïnspireerd in ruim 50 continu-wisselende sfeerstudio's!    |    werken bij WoonTheater: bekijk de vacatures
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

WoonTheater: Premium Castle Stones-dealer

Persoonlijk advies & begeleiding: van keuzemoment in patronen en kleuren tot voorbereiding, montage en afwerking. Bezoek onze showroom en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. Direct meer info?

Bel vrijblijvend   0344-691316

Castle Stones vloeren

De Castle Stones stenen/vloeren zijn handgemaakte reproducties van antieke en authentieke marmer- en kalksteentegels, afkomstig uit historische Vlaamse, Franse en Italiaanse kloosters en kerken. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek, zoals je bij WoonTheater kunt en mag verwachten!

Geïnspireerd door de renaissance, oude ruïnes en historische gebouwen zijn deze handgemaakte ambachtelijke Castle Stones op innovatieve wijze onder andere uit marmerpoeder, hoogwaardige cement en kleurpigmenten geperst. De Castle Stones stenen zijn qua optiek nauwelijks te onderscheiden van de originele antieke tegels.

Castle Stones Bricks Edition is daarentegen een ambachtelijke reproductie van oude Engelse en Nederlandse bakstenen die in deze vorm niet meer geproduceerd worden. De originele exemplaren, Waaltjes genaamd, zijn het oudste geprefabriceerde bouwelement dat uit kleihoudend leem gevormd en gebrand werd. Castle Stones Bricks zijn door hun speciale optiek uiterst geschikt voor entreehallen, toiletruimtes, openhaarden en wijnkelders.

Castle Stones zijn geschikt voor vochtige ruimtes (spa-ruimtes, badkamers, etc.). Ze zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden. Net zo luxe en mooi als duurzaam dus.

Castle Stones biedt maarliefst 10 verschillende modellen (editions) aan, welke allemaal zijn onderverdeeld in 7 verschillende kleuren. Klik hier of scroll naar beneden om een overzicht van de modellen te bekijken. Klik hier om de indicatieve kleurenwaaier te bekijken.


In onze showroom in Maurik zijn 4 van de 10 modellen als vloer verwerkt:

  • Loft Edition in de kleur old grey;
  • Brick Edition in de kleur earl grey;
  • Big Brick Edition in de kleur evening shadow;
  • Dallen Edition in de kleur brown grey

Van alle overige modellen hebben wij 0,5 / 1 m2-grote voorbeelden om de stenen te kunnen zien/voelen en een impressie te krijgen.


Voordelen van Castle Stones ten opzichte van natuursteen tegels:

  • Castle Stones zijn gemakkelijk te hanteren bij transport, snij- en legwerk;
  • Castle Stones kunnen ook worden geïnstalleerd over houten vloeren;
  • Castle Stones kunnen ook als wandbekleding worden toegepast;
  • Castle Stones zijn slechts 8 mm dik;
  • Castle Stones zijn extreem licht van gewicht waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassing in bijvoorbeeld (oude) appartementen en monumentale panden;

Heeft u interesse in een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice (antwoord binnen 1 werkdag). Liever direct 'in het echt' bekijken? Klik hier voor de route naar onze showroom in Maurik (midden-Nederland).


Castle Stones modellen (editions)

Klik hieronder op de verschillende Castle Stones editions om meer te lezen over het betreffende model, zoals de herkomst/inspiratie, het legverband en eventueel onderhoud:
 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen