(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

onze openings- en bezorgtijden zijn op dit moment:

ongewijzigd


laatste update: 18-11-2020

Welkom, met inachtneming van onze getroffen maatregelen

voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

   in het kort
 • Geopend volgens reguliere openingstijden;
 • Het dragen van een mondkapje is (nog) niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur;
 • Aangescherpte hygiëne & reiniging; bezorging met mondkapje;
 • Aangepast deur-beleid van 25 m2 per bezoeker;
 • Verzoek om met maximaal 2 personen te komen;
 • Gratis verzending op woonaccessoires

Bij WoonTheater volgen we het nieuws omtrent het coronavirus (COVID-19) op de voet en staat de veiligheid en gezondheid van u én onze medewerkers voorop. Daarom hebben we in onze showroom, magazijn én bezorgdienst diverse (voorzorgs-)maatregelen getroffen, waarin we de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden en toepassen.

een bezoek aan de showroom

Onze openings- en bezorgtijden blijven voorlopig onveranderd. Wel worden bijvoorbeeld onze showroom, deurklinken en pinautomaten met een nóg grotere regelmaat gereinigd en zijn we uiterst alert op verkoudheid- of griepsymptomen/voortekenen bij ons volledige team. Bovendien dragen al onze verkoopadviseurs een mondkapje en willen we u het zelfde vragen: mondkapjes in de showroom zijn (nog) niet verplicht, maar hebben wel de voorkeur.

We willen u vragen om met maximaal 2 personen (zonder kinderen) naar de winkel te komen. Middels ons aangepaste deur-beleid zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is voor elke bezoeker (1 persoon per 25 m2).

Heeft u zelf (lichte) klachten? Dan willen we u met klem verzoeken uw bezoek aan onze showroom uit te stellen voor de veiligheid van onze klanten én medewerkers. Stelt u uw bezoek aan onze showroom überhaupt liever even uit? Dat snappen we natuurlijk. Daarom hebben we per direct de verzendkosten op woonaccessoires in onze webshop laten vervallen, om ook uw online ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Heeft u nog andere vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Bel ons gerust op 0344-691316 of mail onze klantenservice op klantenservice@woontheater.com


bezorging/levering

Op dit moment blijft onze bezorgdienst volgens planning uitleveren. Dit geldt zowel voor bestellingen in onze showroom als online. De wijze van bezorging is natuurlijk strikt volgens de richtlijnen, maar hierdoor wel iets anders dan je van ons gewent bent, want:

 • we zijn uiterst alert op voldoende afstand (min. 1,5m); we willen u vragen hetzelfde te doen
 • we dragen mondkapjes;
 • we desinfecteren onze handen vóór en ná elke levering
 • we desinfecteren de pinautomaat na elke transactie
 • we bezorgen enkel wanneer wij én uzelf géén (milde) klachten heeft

Daarnaast gaat ook de bezorging van pakketten via PostNL iets anders dan u gewend bent: om een contactloze levering te kunnen doen zullen zij u vragen of zij in uw naam mogen tekenen voor ontvangst. Hiervoor vraagt de bezorger om uw legitimatie.

 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen