welkom in ons Theater: raak ge├»nspireerd in ruim 50 continu-wisselende sfeerstudio's!    |    werken bij WoonTheater: bekijk de vacatures
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Klantenservice

Stel uw vraag eenvoudig via het contactformulier of bekijk de verschillende informatie-columns.

Staat uw antwoord er niet tussen? Neem contact met ons op via info@woontheater.com, de Facebook-klantenservice of via 0344-691316.
Productgarantie

Op uw bestelde artikelen heeft u tot 2 jaar na de factuurdatum volledige garantie*(1) *(2). Binnen deze periode zijn de kosten van reparatie en/of eventuele voorrij- en transportkosten voor rekening van WoonTheater.

*1 Met uitzondering van unieke oude houten meubelen en/of unieke eenmalige exemplaren, daar waar deze al een lange historie achter zich hebben.

*2 Met uitzondering van afwijkingen welke uit vaktechnisch oogpunt aantoonbaar aanvaardbaar zijn en/of het gevolg zijn van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage.

Heeft u een defect artikel of wilt u een beroep doen op de garantie van uw artikelen? Dan verzoeken wij u dit, indien mogelijk inclusief beeldmateriaal en uw ordernummer, kenbaar te maken aan onze serviceafdeling via service@woontheater.com. Voor de afhandeling van deze garantie volgen wij de richtlijnen van het CBW en de algemene voorwaarden van de NTO (Nederlandse Thuiswinkel Organisatie)


Fabrieksgarantie meubelen

WoonTheater is zelf geen producent en zal voor het verlenen van garantie, service en reparatie de expertise van de fabrikant inschakelen. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie is gelijk de in de CBW voorgeschreven richtlijnen.


Reparatiekosten

Binnen garantie

Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief voorrij- en/of transportkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van WoonTheater.

Buiten garantie

Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, is het mogelijk dat een deel van de kosten voor uw rekening zijn. Zijn er voor u kosten verbonden aan het oplossen van de artikelklacht, dan informeren we u hier vooraf over.

Gegronde klacht

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door: beschadiging door opzet, nalatigheid, onoordeelkundig gebruik, nalatig onderhoud, normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing


 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen