welkom in ons Theater: raak geïnspireerd in ruim 50 continu-wisselende sfeerstudio's!    |    werken bij WoonTheater: bekijk de vacatures
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Verschillende landen over de hele wereld

WoonTheater importeert het grootste deel van zijn collectie zelf. Hierdoor zijn onze meubelen uniek en toch betaalbaar en kunnen wij zelf de juiste kwaliteit en werkwijze garanderen.Verschillende windstreken

Onze inkopers zijn voortdurend op jacht naar unieke items. Wekelijks komen er dan ook nieuwe zendingen met bijzonderheden binnen vanuit allerlei verschillende windstreken waardoor onze collectie en presentatie in de winkel voortdurend in beweging is.

Een overgroot deel van onze collectie importeren wij uit landen over de hele wereld zoals India, Nepal, Indonesië & China, maar ook Turkije en Hongarije bezoeken onze inkopers regelmatig om daar de meest unieke collecties te ontwikkelen en samen te stellen. Verschillende landen met ieder hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken.


Verzamelmagazijn India

Begin 2014 hebben we een eigen verzamelmagazijn in India (provincie Rajastan) geopend. Hier worden alle selecteerde stukken uit India verzameld, gecontroleerd en zorgvuldig verpakt en per container naar Nederland verzonden. Dit verzamelmagazijn is een belangrijke stap voor de toekomst. We kunnen nu flexibel inkopen in India en snel inspelen op bepaalde behoeftes. Het verzamelmagazijn biedt ons nu ook de mogelijkheid om bij de allerkleinste werkplaatsen in te kopen.


Respect voor mens en natuur

WoonTheater heeft door de afgelopen 50 jaar een waardevol netwerk opgebouwd van betrouwbare partners. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om de meest unieke stukken tegen eerlijke prijzen naar Nederland te halen. Wij werken uitsluitend samen met eerlijke handelspartners die dezelfde lange termijn visie nastreven al wij. Met respect voor mens en natuur.

Benieuwd naar de reisverhalen van onze inkopers? Vraag ernaar tijdens uw bezoek in onze winkel, ze delen ze graag!

 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen