welkom in ons Theater: raak geïnspireerd in ruim 50 continu-wisselende sfeerstudio's!    |    werken bij WoonTheater: bekijk de vacatures
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Respect en eerlijkheid

WoonTheater heeft veel aandacht voor people, planet & profit. Wij werken samen met eerlijke handelspartners die dezelfde lange termijn visie nastreven als WoonTheater. Wij distantiëren ons van onverantwoorde productielanden, methoden en menselijke arbeid!  


Respect voor mens & natuur

WoonTheater importeert veel van haar meubelen rechtstreeks uit landen als India en Indonesië, meer hierover kunt u lezen op de pagina 'Land van herkomst'. 

WoonTheater heeft de afgelopen 50 jaar een waardevol netwerk van eerlijke en betrouwbare handelspartners opgebouwd. Stuk voor stuk betrouwbare producenten die dezelfde lange termijn visie nastreven als wij. Met respect voor mens en milieu! Wij distantiëren ons van onverantwoorde productielanden, methoden en menselijke arbeid. Wij hanteren in ons zakendoen een "fairtrade" beleid. Dat deden we de afgelopen 50 jaar en dat zullen we blijven doen.  


WoonTheater recycled het verleden  

Een groot deel van onze collectie bestaat uit unieke, originele meubelen, verlichting en woonaccessoires. Deze unieke items zijn origineel en hebben al een heel leven achter zich. Door de restauratie in het land van herkomst geven wij deze unieke items een tweede leven en hierdoor recyclen wij het verleden.


WoonTheater produceert uitsluitend in oud hout

Naast onze collectie van unieke stukken leveren wij uitsluitend meubels welke gemaakt zijn van 100% oud en gerecycled hout. Hiermee helpen wij het tegengaan van onnodige bomenkap, en sparen wij het milieu.


 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen