welkom in ons Theater: raak geïnspireerd in ruim 50 continu-wisselende sfeerstudio's!    |    werken bij WoonTheater: bekijk de vacatures
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X
50 jaar Woonland


Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1969 en is in de afgelopen 51 jaar uitgegroeid van klein familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende interieur-/woonwinkels van Nederland met een 5000 m² showroom in Maurik. Toen nog onder de naam Woonland, sinds 13 oktober onder de naam WoonTheater. Onze winkel staat synoniem voor 'wereldse interieurs' en onze missie is het aanbieden van niche-merken en exclusieve collecties voor mensen met oog voor detail. Het hart van ons bedrijf is de persoonlijke service om klanten centraal te stellen middels een unieke beleving, zowel on- als offline en zowel voor- als na een aankoop; zoals de familie Ederveen dat sinds de oprichting in 1969 voor ogen had. Van hoge kwaliteit zitmeubelen tot unieke en eenmalige eyecatchers met een eeuwen-lange geschiedenis.


Sinds de oprichting van het bedrijf in het centrum van Maurik, heeft WoonTheater in 2005 zijn intrek genomen in een voormalige paarden-manege van circa 5000 m2. Dankzij de ruime opzet van het pand zijn er ruim 50 sfeerkamers gerealiseerd, waarin diverse niche-merken en exclusieve collecties een podium wordt geboden. In combinatie met onze degelijke, stijlvolle maar vooral comfortabele zitmeubelen ontstaan unieke settings, sfeerkamers en collecties die continu in beweging zijn.


Onze collecties


Al sinds onze start in 1969 onderscheiden wij onszelf door unieke en doorleefde collecties uit landen over de hele wereld te importeren. Eyecatchers uit verschillende windstreken over de hele wereld met ieder hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken; stuk voor stuk unieke items met een verhaal.


Om deze unieke items te verkrijgen zijn onze inkopers het hele jaar door op reis en op doortocht in landen als India, Nepal en China. Hier ontdekken, bedenken en creëren zij veel items, maar bewaken ze ook de kwaliteit van onze productielijnen zoals bijvoorbeeld de Urban en Farmer Collection. Naast deze meubelcollecties produceren we ook veel accessoire-collecties onder eigen label; hierdoor zijn we in staat om kwalitatieve en eerlijke producten tegen scherpe prijzen te presenteren en de controle op onze strenge fairtrade visie te handhaven. Dat deden we de afgelopen 50 jaar en dat zullen we blijven doen.

Naast onze productielijnen in India en bijvoorbeeld China, worden alle zitmeubelen uit onze collecties juist uitsluitend in Nederland geproduceerd. 100% Handmade in Holland, en daar zijn we trots op. Door de jaren heen hebben wij een select aantal meubelmakers om ons heen verzameld die onze passie voor het product kunnen verstaan en vertalen. Onze meubelmakers werken met de beste materialen, de mooiste stoffen en ledersoorten en de sterkste garens. Vervolgens brengen zij deze materialen volledig met de hand samen tot onze kwalitatieve banken, fauteuils of eetkamerstoelen.


Dankzij dit handwerk kunnen bovendien ook veel van onze zitmeubels volledig op maat en naar persoonlijke wens worden samengesteld, zonder extreme prijsverhogingen en/of langere levertijden. Ontdek het gigantische aanbod in stoffen, kleuren en ledersoorten in onze showroom of klik hier om alvast een greep van het aanbod in onze webshop te bekijken.


 
Op de hoogte blijven?

Contact

WoonTheater
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen